Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Okumuş, şehir kapılarını tanıttı

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, meclis toplantısında, ilçe için alınan birçok kararların yanı sıra ilçenin giriş ve çıkışlarına yapılacak olan şehir kapısının mimari avan projesini meclis üyelerine tanıttı.

        İlçenin prestij ve vizyonu için şehrin her iki girişine uygulanacak olan şehir kapılarının tanıtımını yapan Başkan Okumuş, "Yapacağımız işin kalıcılığı ve Türkoğlu'muza kattığı değeri önemsiyoruz. Daha önce de yaptığımız tüm çalışmalarımızda ve projelerde alnımızın akıyla çıktık. Metropol ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ilçemiz Türkoğlu'na yakışır bir şehir kapısını inşa edeceğiz. İki adet olan şehir kapılarımız Güneydoğu'yu, Akdeniz'e ve İç Anadolu'ya bağlayan önemli bir yol güzergahı olan Kahramanmaraş-Osmaniye ve Adana karayolu üzerinde bulunup biri Nurdağı ilçesi tarafında bulunan çıkışa, diğeri ise Kahramanmaraş tarafından ilçe girişine yapacağız. Şehrimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

        (OZR-Y)

        05.12.2017 15:24:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler