Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey'de Mahalle Ligi Heyecanı Başladı

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ilçe belediyeleri tarafından da desteklenen Mahalle Futbol turnuvası Dursunbey'de start aldı.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu tabana yaymak amacıyla bu yıl dördüncüsünü düzenlediği, 20 ilçeden binlerce mahalle takımı ve 10 binin üzerinde sporcunun mücadele edeceği 'Mahalle Ligi Futbol Turnuvası' ilk olarak Dursunbey'de start aldı. Turnuvanın açılış maçına çok sayıda taraftar katıldı. Turnuvanın açılış maçı Yıldızlar kategorisinde Albayrak ve Yenilmezler takımlarında oynanırken, Gençler kategorisinde ise Beylerbeyi- Ayyıldız Gençler2 takımı arasında oynandı. Kıran kırana geçen mücadeleler sonrası yenilen takımlar turnuvadan elendi.

        Turnuva hakkında konuşan Dursunbey Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Erol Yıldırım, turnuvanın İlçe genelinde ki öğrencileri bir araya getirdiğini ve sosyal olarak geliştirdiğini belirtti. Turnuvaya Dursunbey'den 104 takımın katıldığını hatırlatan Yıldırım, Dursunbey Belediyesi olarak maçlarla yakından ilgilendiklerini bu turnuvalar sayesinde Dursunbey Belediyespor Altyapı takımına da yeni yeteneklerin kazandırıldığını söyledi. Turnuva'ya bu yıl da en çok takım gönderen ilçelerden birisi olduklarını ifade eden Yıldırım, Dursunbey'den bin civarı öğrencinin bu turnuvada yer aldığını söyledi.

        (HD)

        05.12.2017 16:35:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler