Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spora katkı verenler ödüllerine kavuştu

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) – İzmir'de spora katkı verenler, Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır" etkinliğinde ödüllendirildi.

        Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır 2017" ödülleri Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen törenle verildi. Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Bahri Vreskala her yıl spora katkı koyanları ödüllendirdiklerini söyleyerek, sporun gücünü herkesin bilmesi ve anlaması gerektiğini ifade etti. Törende daha sonra; spor tesisi kazandırma, sosyal hizmetler, basın özel, kulüp yöneticiliği, spora hizmet, hakem gözlemci, teknik direktör, futbolcu, sporcu sağlığı, spor basını, amatöre hizmet ve şampiyonlar dallarında toplam 40 ödül takdim edildi.

        (AG-Y)

        05.12.2017 16:54:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler