Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kumluca'da 70 ve 80'lerin modası sergilendi

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Sarıkayalı

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Kumluca ilçesi'nde 70 ve 80'lerin modası sergilendi.

        Kumluca Belediyesi Kına Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Akademide dans gösterilesinde bulunan gençler ve aileleri müzik eşliğinde ve kendi aralarında yaptıkları çeşitli yarışmalarda eğlenceli bir gece yaşadılar. 7. yılını kutlayan Erbay Dans Kulübü bu yıl 1970 ve 1980'li yılların konsepti ile ilgili özenli bir hazırlık yapıp ailelerin giydiği kıyafetlerini gün yüzüne çıkartıp o dönemlere ait müzik, yarışma ve eğlenceler düzenlendi. Ayrıca 70'li yıllar defilesi yapıldı birincilere ödülleri taktim edildi ve ipte elma yeme yarışması, bayanlar için baş üstünde kitap taşıma yarışması, sessiz sinema ve tekerleme yarışması yapıldı. Bunun yanında dansçılar arasında önceden yapılan hediye çekilisi bu akşamda sahiplerine taktim edildi.

        Bayram Ergin, "Düzenlenen etkinlikte dans kulübünde görev alan dansçıların ve ailelerin kaynaşması amaçladık. Ayrıca halk oyunları çalışmaları ise yetişen yeni nesilleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sıkı dostluklar kurulmasına katkıda bulunmaktı. Başta çocuklarının yanında oldukları için dansçılarımızın ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

        (RS-SÇ-Y)

        06.12.2017 09:57:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler