Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı beyaza büründü

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Söylemez - Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı'da gece saatlerinde başlayan ve sabahın erken saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kent beyaza büründü.

        Ağrı'da mevsim normalleri üzerinde geçen sıcak havalar yerini kar yağışına bıraktı. Geçen yıla göre 1 ay geç yağan vatandaşlarda memnuniyet oluştururken, bazı sürücüler kar yağışına hazırlıksız yakalandılar. Sabaha kar yağışı ile uyanan bir çok vatandaş araçlarını karla kaplı görünce araçlarını çalıştırmak için uzun süre temizlik yapmak zorunda kaldılar. Kent merkezine bu yıl ilk defa yağan kar yağışı en çok çocuklara yaradı, okula giden çocuklar kartopu oynayarak karın tadını çıkardılar. Ağrı Belediyesi ekipleri araçların yolda kalmaması için yoğun çalışma başlatırken, devam eden yağış nedeni ile birçok köyle irtibatın kesildiği öğrenildi.

        Kar yağışının bu sene oldukça geç yağdığını söyleyen vatandaşlar, 2017 yılında Ağrı'ya ilk defa kar yağışının olduğunu belirttiler. 2016 yılında 1 Kasım'da kar yağdığını ve bu süreye kadar 1 ton kömür yaktıklarını dile getiren vatandaşlar "Geç gelen kar yağışı herkesi sevindirdi. Kışımız yeni başlıyor" dediler.

        (AS-AG-Y)

        06.12.2017 10:30:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler