Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Murat Göktürk

        VAN (İHA) – Van'ın Çatak ilçesindeki 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

        TEGV Çatak Birim Sorumlusu Gülay Aras ve gönüllüler tarafından düzenlenen etkinliğe Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aşçı, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Malmüdürü Yeliz Ercan ve eğitim gönüllüleri katıldı. Kaymakam Akgül'ün yanı sıra 60 gönüllünün katılımı ile gerçekleşen program, Çatak Birim Sorumlusu Gülay Aras'ın konuşması ile başladı. Aras, "Bugün sorunun değil, çözümün parçası olmayı seçenlerin günü. Bugün dünyayı güzelleştirmek için çabalayanların günü. Bugün aklını, emeğini, vaktini hiçbir maddi çıkar beklemeden insanlığa sunanların günü. 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günümüz kutlu olsun" dedi.

        Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ve gönüllüler, pasta kestikten sonra gönüllüler halay çekip, şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

        (MSA-Y)

        06.12.2017 11:31:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler