Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'li başkanlar iade-i ziyarette bulundu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, iade-i ziyarete başladı.

        AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve yönetim kuru üyeleri Baro Başkanı Mustafa Köroğlu, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutdere'yi ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Başkan Mehmet Erdoğan, göreve geldiği günden beri gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu dile getirdi.

        Mehmet Erdoğan, "Adıyaman Baro Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bizleri göreve geldiğimizde ziyaret ettiler. Bizde bu gün iade-i ziyarette bulunuyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Adıyaman Baro Başkanı Mustafa Köroğlu ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, il ve ilçe başkanlarının görevlerini en iyi şekilde yerine getireceğine inandıklarını kaydetti.

        (AHM-AA-Y)

        06.12.2017 11:40:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler