Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den Seyyid Battalgazi Sempozyumu

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından "Seyyid Battalgazi" sempozyumu düzenlenecek. 8 Aralık'da başlayacak sempozyum, 2 gün sürecek.

        Ramada Altın Kayısı Otel'de gerçekleştirilecek sempozyum, 8 Aralık Cuma günü saat 09.30'da başlayacak. 2 gün devam edecek sempozyumda 5 oturum düzenlenecek. Sempozyumda, destanlara konu olan büyük tarihi şahsiyet Seyyid Battalgazi, akademisyen ve araştırmacılar tarafından çeşitli yönleriyle aktarılacak.

        Battalgazi'nin fetihleri, Malatya'nın fethi ve Anadolu'da İslam kahramanları, Battalgazi'nin halk muhayyilesindeki yeri, Battalgazi'nin bilge kişiliği, Battalgazi döneminde Malatya gibi çok sayıda konunun anlatılacağı sempozyuma tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

        (BT-SD-Y)

        06.12.2017 14:19:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler