Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendili kadınlara Karahayıt gezisi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Denizli'de 'Merkezefendili Kadınlar Ev İşlerine Mola' projesi kapsamında kadınlara yönelik Karahayıt gezisi başladı.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından, Merkezefendi'de yaşayan kadınları Karahayıt'a götüren 'Merkezefendili Kadınlar Ev İşlerine Mola' projesi bu yıl 'Hanımlar Karahayıt Gezisi Başladı, Duydunuz mu?' adıyla yeniden start aldı. 2015 yılında başlatılan projenin bu yıl 3.sü gerçekleştiriliyor. 25-45 yaş arası 2 bin kadının yararlanacağı proje 2 ay süreyle devam edecek.

        Karahayıt'ta 5 yıldızlı otellerde ağırlanan kadınlar akşama kadar güzel vakit geçiriyor. Otele ulaştıktan sonra güne kahvaltı ile başlayan kadınlar, daha sonra uzman doktorların verdiği termal suyun faydaları ile ilgili hakkındaki konferansa katılıyorlar. Sonrasında ise öğle yemeğine geçen kadınlar müzik eşliğinde gönüllerince eğleniyorlar. Hamam, sauna gibi alanları kullanan kadınlar akşama üzeri ise tekrar Denizli'ye doğru yola çıkıyorlar. Kafileleri sabah erken saatlerde kendisi uğurlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Bu proje bizim için önemli. Merkezefendi Belediyesi'nin sosyal projeler konusunda birçok noktada projesi var. Yaptığımız araştırmalarda maalesef Karahayıtımız ve Pamukkalemizi en başta Denizlililerin çok bilmediği konusunu bize geliyor. Karahayıt sadece pansiyonlardan ibaret değildir. Termal turizm konusunda Karahayıt olarak çok iyi bir noktadayız" dedi.

        (İHA-SÇ-Y)

        06.12.2017 16:16:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler