Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sultanbeyli'de öğrenciler Katı Atık Aktarma Merkezini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Sultanbeyli Belediyesi'nin Katı Atık Aktarma Merkezini ziyaret. etti. Sultanbeyli Belediyesi'nin hayata geçirdiği "Temizlikte Farkındalık Oluşturma" programları kaldığı yerden devam ediyor. Katı Atık Aktarma Merkezi bu sefer de Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çevre Koruma Kulübü öğrencilerini ağırladı.

        Katı Atık Aktarma Merkezinin çalışma prensibini yerinde inceleyen öğrenciler verimli bir ziyaret gerçekleştirirken etkinlikte çevre bilinciyle alakalı sunum düzenlendi. Programda konuşan Sultanbeyli Belediyesi Başkan Yardımcısı Nizamettin Arslan katılımcı öğrencilere ve eğitimcilere teşekkür ederken temizlikte farkındalık programlarının süreceğini ifade etti.

        Sözlerine devam eden Arslan, "Sultanbeyli'de çöplerin toplanmasını önce haftada ikiye, ardından üçe çıkardık. Daha sonra da katı atık aktarma merkezini kurarak çöplerimizin ilçede her gün toplanmasını sağladık" diye konuştu.

        Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Yardımcısı Nizamettin Arslan, çöplerin 18.00'da dışarıya çıkarılması gerektiğini ifade ederek, "Katı Atık Aktarma Merkezine İstanbul'da ilçe belediyeler arasında sadece biz sahibiz. Bununla da gurur duyuyoruz" dedi.

        Öğrencilere verilen ikram ve hediyelerden sonra program sona erdi.

        (HB-BA-Y)

        06.12.2017 16:33:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler