Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özdemir okul ziyaretleri gerçekleştirdi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçede görev yapan öğretmenleri okullarında ziyaret ederek, eğitim konusunda sohbetler gerçekleştirdi.

        Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, 1 Nisan Anaokulu, Mikdat Sümer Ortaokulu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesini, Cumhuriyet ilk ve ortaokulunu, Kurugeçit İlk ve ortaokulunu ziyaret ederek kendisinin de daha önce öğretmen olarak görev yaptığını bu nedenle öğretmenliği ve öğretmenleri kısaca eğitim hayatını çok sevdiğini ifade etti.

        Özdemir, öğretmenlere herhangi bir ihtiyaçlarında hem belediye olarak, hem de kişisel olarak yanlarında olacaklarını okullara her dönem olduğu gibi bu dönemde de gerek çevre düzenlemesi, gerek peyzaj çalışmalarında ihtiyacı olan okullarda çalışma yapıldığı bilgisini verdi.

        (CK-LO-Y)

        06.12.2017 16:46:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler