Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nurdağı'nda doğal gaz hedefi gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Ali Koyuncu

        GAZİANTEP (İHA) - Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, 2017 sonbaharında ilçeye doğal gaz getirme hedefini gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Belediye Başkanı Yıldırır, en büyük hedefinin ilçeye doğal gazı getirmek olduğunu belirterek, hedefi gerçekleştirdiklerini açıkladı. Yıldırır, Esenyurt Mahallesindeki Gazdaş'ın çalışmaları yerinde inceleyerek, GAZDAŞ yetkililerinden bilgi aldı. Doğal gazı ilçe merkezindeki her noktaya ulaştırılacağını belirten Yıldırır, "Bu çalışmalar en kısa sürede bitecek. Yaklaşık bir aylık zaman diliminde ilçemizde ilçemizdeki bir çok evde doğal gaz yanmaya başladı. İnşallah 2018 yılı içinde Nurdağı İlçemizin tamamına doğal gaz verilecek. Doğal gaz ile ilçemiz kömürden de kurtulmuş olacaktır. En büyük hedefim ilçeye doğal gaz getirmekti. Bu hedefe de ulaştık" diye konuştu.

        (SD-Y)

        06.12.2017 17:19:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler