Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorlu'da Çevik Kuvvet'ten basın açıklaması tedbiri

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Tekirdağ İl Örgütü tarafından Çorlu'da gerçekleştirilmek istenen basın açıklamasına polis ekipleri müsaade etmedi. Çevik Kuvvet ekipleri parti binası önünde geniş güvenlik tedbiri aldı.

        HDP'nin tutuklu eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın serbest bırakılması için basın açıklaması düzenlemek isteyen HDP'lilere polis ekipleri izin vermedi. Atatürk Meydanı'nda tedbir alan polis ekipleri ile bir süre izin pazarlığı yapan partililer, izin çıkmayınca parti binasına dönmek zorunda kaldı. HDP Tekirdağ İl Örgütü üyelerinin izinsiz basın açıklaması yapma ihtimaline karşın polis ekipleri parti binası önünde güvenlik tedbiri aldı.

        Toplumsal olaylara müdahale aracının da hazır bekletildiği Atatürk Meydanı'ndaki polis bekleyişi yaklaşık bir saat sürdü. Polis ekipleri daha sonra alandan ayrıldı.

        (SŞ-DK-Y)

        06.12.2017 19:52:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler