Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Madde bağımlılığıyla mücadelede aileler bilinçlendiriliyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana İl Müftülüğü ile Adana İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde "Bağımsız Birey Bilinçi Aile" projesi kapsamında Kuran kurslarında eğitim gören kadınlara yönelik bilgilendirici eğitim çalışmaları başlatıldı.

        Bu kapsamda ilk olarak Yüreğir Müftülüğüne bağlı Abdülkadir Geylani Kuran Kursu'nda kursiyerlere İl Müftüsü Hasan Çınar ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü yetkilileri tarafından eğitim verildi. Eğitimin ilk bölümünde Narko Adana Personeli Erkan Çelik ve Burak Tavşanoğlu tarafından madde bağımlılığı konusunda bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda anne-babaların madde bağımlılığı konusunda dikkat etmeleri gerekenler anlatıldı.

        Uyuşturucu ile mücadele kapsamında alınacak önlemler hakkında da bilgi verildi.

        Sunumun ardından konuşma yapan İl Müftüsü Hasan Çınar ise çocuk eğitiminde anne-babaların sorumlulukları üzerinde durarak sağlıklı, bilinçli ve dindar bir nesil yetiştirme konusunda anne ve babaların dikkat etmesi gerekenleri sıraladı.

        Eğitici çalışmaların il genelinde belli aralıklarla diğer Kuran kurslarında da sürdürüleceği bildirildi.

        Narko rehber kapsamında düzenlenen eğitime, Yüreğir İlçe Müftüsü Celal Büyük, Adana İl Müftülüğü Din Hizmetleri Müdürü Cumali Adıgüzel, Adana İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Nuh Ünaldı, Adana İl Müftülüğü Vaizeleri Fadime Taş ve Zübeyde Ünverdi ile Kur'an kursu öğrencileri katıldı.

        (ELF-Y)

        07.12.2017 10:50:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler