Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Umre sonrası Başkan Yılmaz'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde ikamet eden roman vatandaşlar, umre dönüşü Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

        Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın öncülüğünde başlatılan proje kapsamında umreye giden roman vatandaşlar, Başkan Yılmaz'ı ziyaret ederek hurma, zemzem suyu ve hediye takdiminde bulundular. Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Umre ziyaretine giderek ibadetlerini yaptıktan sonra ilçeye dönen Roman kardeşlerimiz bizleri ziyarete geldiler Allah kabul etsin. Bu kardeşlerimizin bu kutsal topraklara gitmelerinde bir çok kişinin emeği oldu en başta Grup Başkanvekilimiz sayın Bülent Turan' ben ve kardeşlerimiz buradan teşekkür ediyoruz . Bundan sonraki dönemlerde de bu tarz projelerimiz olacak amacımız bu tarz projelerimizi devam ettirmek" dedi.

        Roman vatandaşlar, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile emeği geçenlere teşekkür ettiler.

        (UYC)

        07.12.2017 13:15:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler