Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmetçiğe moral ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt'in Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Ekindüzü, Köprüçay Karakolları ile İğneli Köyü askeri üs bölgesinde görev yapan askere moral ziyaretinde bulundu.

        Güvenlik güçlerine moral ziyaretinde bulunan Kaymakam Şeker, karakollarda ve askeri üs bölgedeki askerle bir süre sohbet ederek, güvenlik konuları hakkında bilgi aldı. Beğendik Belediye Başkan Vekilliği görevine atandığı günden beri, beldenin sosyo-ekonomik yapısına ekonomik değerler katan önemli yatırım ve projeleri hayata geçiren Kaymakam Şeker, mesaisini güvenlik güçlerini ziyaret ederek sürdürdü.

        Kaymakam Şeker, bölgede zor tabiat şartlarında görev yapan Kahraman Mehmetçikler ile güvenlik korucularına teşekkür etti. Güvenlik güçlerinin terörle mücadelede gece-gündüz demeden kahramanca mücadele ettiklerini kaydeden Şeker, terörle kararlılıkla mücadelenin artarak devam ettiğini belirterek, Pervari ilçesinin önemli bir stratejik konuma sahip, olduğunu, terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin çok büyük bir başarı sağladığını dile getirdi.

        Kaymakam Şeker'in ziyaret programına; İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Ergüçlü, İlçe Emniyet Amiri Naci Sığın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıddık Çakan, Özel İdare Müdürü Ümit Ömür Özcan ile kurum amirleri katıldı.

        (MND-MP-Y)

        07.12.2017 14:11:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler