Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çolakbayrakdar, sağlık çalışanlarını misafir etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Erdal Yüce ve 112 sağlık çalışanlarını makamında misafir etti. Başkan Çolakbayrakdar, ziyarette her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da yapılan hizmetlerin takdir görmesi mutluluk verici olduğunu söyledi.

        Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililere daha güzel ve daha iyi hizmetler vermek için yoğun gayret sarf ettiklerini vurgulayarak, "Sanayi ve ticaret şehri olarak bilinen Kayseri; devletimiz, hayırsever işadamları ve şehri yönetenler tarafından farklı alanlarda yapılan yatırımlarla kültür, sağlık, spor, eğitim, turizm ve tarım şehri olarak da uluslararası alanda anılmaya başladı. Kocasinan Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi sağlık alanında da belediyemizin imkanlarını seferber ettik. Yapılması gereken ne varsa elimizden geldiğince yapıyoruz ve hizmetlerimizin takdir görmesi bizleri mutlu ediyor. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımıza, işlerinde kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Kocasinan için her alanda yatırımlarımızı artırarak çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

        İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Erdal Yüce ise sağlık konusunda desteklerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür ederek, "Kocasinan Belediyesi'nin sayısız hizmetlerinin yanı sıra Ulusal Medikal Kurtarma Ekibine çok güzel bir fiziki mekan olan yeni istasyon kazandırdı. Ayrıca Organize Sanayi Bölgesi'nde herhangi bir olumsuzluk durumunda müdahale edebileceğimiz daha konforlu bir yerimiz oldu. Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

        (AÖ-Y)

        08.12.2017 11:48:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler