Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Vekili Sezik: "Eğitim birinci önceliğimiz"

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat Kaymakam Vekili Sedat Sezik eğitimin birinci öncelikleri olduğunu belirterek, eğitim için öğretmenlerden daha çok özveride bulunmalarını istedi.

        Samsat Anadolu İmam Hatip Lisesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Vekili Sezik, öğretmen ve öğrencilerle görüştü. Öğretmenlerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Vekili Sezik, eğitim ile insanda bir kültür oluştuğunu, bu kültürün ise insanın yaşam biçin haline dönüştüğünü ifade etti.

        Kendi öğrencilik haşatından ve kendisini yetiştiren öğretmenlerinden bahseden Kaymakam Vekili Sezik, "Modern dünyanın en önemli parametrelerinden biri eğitimdir. Eğitimin önemi fark eden toplumlar ileri seviyelere ulaşmışlardır. Eğitim yaşamla bağ kurmanın en önemli yoludur. Benim kendime belirlediğin önceliklerin başında eğitim gelmektedir. Bunun için gerekli şartları oluşturmak bizim işiniz ama en iyi eğitimi vermek ise sizin görevinizdir. Sizlerden bu görevin daha ötesinde bir özveri bekliyor ve istiyorum. Bir depremin ardından zor şartlar altında eğitim vermektesiniz. Sizleri bu anlamda kutluyorum. Ancak bu olumsuzluk bizleri yıldırmamalı aksine daha çok kamçılamalıdır. İlçemizin eğitim kalitesinin yükselmesi için bizler her türlü isteğinizi karşılamaya hazırız" dedi.

        Kaymakam Vekili Sezik öğrencilerle yaptığı sohbette ise onlara bu ülkenin geleceğini olduklarını hatırlatarak, çok çalışmaları ve bol kitap okumaları gerektiğini ifade ederek onlardan bu konuda söz aldı.

        (FÇ-AHM-Y)

        08.12.2017 16:48:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler