Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakoca'da Spor Salonunda sona geliniyor

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) -Spora ve sporcuya desteğini artıran Akçakoca Belediyesi ilçeye spor alanları kazandırmaya devam ediyor.

        Akçakoca Belediyesinin spora ve sporcuya verdiği tam destekle amatör sporların önemli merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kentin farklı bölgelerinde hizmete sunulan spor alanı ve tesisleriyle pek çok önemli spor aktivitesine ilerleyen aylarda ev sahipliği yapacak. Kentin dört bir yanında yapılan parkların spor yapmak isteyenlerin kullanımı için düzenlenmesine ek olarak Yeni Mahallede kapalı spor salonu yapılıyor.

        İlçe genelinde birçok alanda yatırım yaptıklarını ve yapılan tesislerden herkesin istifade ettiğini söyleyen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Çocuklarımızın ve gençlerimizin istifade edebileceği sportif alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Bu tür tesislerimizi ilçemizin dört bir köşesinde yaygınlaştıracağız. İnşaatı devam eden Kapalı spor salonumuzu 2018 yılında Akçakoca'mıza ve gençlerimize kazandıracağız. Akçakoca'ya ne kadar spor alanı ve tesisi kazandırırsak gençlerimizi bir o kadar spora teşvik ederiz. Kapalı spor salonumuz faaliyete geçtiğinde, uzun yıllar ilçemize değişik sportif branşlarda ve etkinliklerde hizmet vereceğine inanıyorum" sözlerine değindi.

        (TT-AY)

        09.12.2017 09:21:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler