Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuveyt Dernekleri Şanlıurfa'da okul yapacak

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bağışçı Necat Derneği ve muhatap sorumlusu Kuveyt Said Yardım Derneği arasında, Haliliye ilçesinde 16 derslikli bir okul binası yapımı için protokol imzalandı.

        Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin huzurunda, Said Yardım Derneği sorumlusu Hassoun Mohammad Sulaiman ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'ın imzaladığı protokol gereği, Sırrın Mahallesinde mülkiyeti hazineye ait olan 2 bin 380 metrekare olan taşınmaz üzerine yapılacak 16 derslikli okul binasının saha tanzimi ve çevre düzenlemesi dahil anahtar teslimini Necat Derneği ve Said Yardım Derneği inşa ederek, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edecek.

        Milli Eğitim müfredatına uygun olarak Türkçe ve Arapça eğitimin verileceği okul, Suriyeli öğrencilerin eğitiminde kullanılacak. Okula, mahalle sakinlerinin çocukları da kabul edilebilecek.

        (BB-LO-Y)

        09.12.2017 09:44:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler