Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlar kansere karşı zumba dansı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Başak Akbulut - Serdal Altıntepe

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu'nda kansere karşı farkındalık oluşturmak için düzenlenen "Kanserden koşarak uzaklaş" etkinliğinde bir araya gelen kadınlar, zumba dansıyla hem eğlendi hem de spor yaptı.

        Beyoğlu Belediyesi, özel bir hastane işbirliğiyle kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla Hasköy sahilinde "Kanserden koşarak uzaklaş" etkinliği düzenledi. Soğuk havaya rağmen yoğun katılımın olduğu etkinlikte her yaştan kadın, spor hocaları eşliğinde zumba dansı yaptı. Kansere karşı hareketin önemine vurgu yapılan etkinlikte kadınların zumba dansı renkli görüntüler oluşturdu. Kadınlar danstan sonra çocuklarla birlikte kısa mesafe koşusuna katıldı. Derecelendirmenin olmadığı koşu sonrası kahvaltı yapan kadınlar, hem eğlenip hem de spor yapmaktan keyif duyduklarını söylediler.

        Etkinliğe katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan hareket etmenin önemine dikkat çekerek, "Organik beslenmek çok önemli ama onun kadar önemli olan bir diğer şey hareket etmek. Hareketsizlik, her türlü eksikliğin ve sağlıksızlığın başlangıcı. Bununla mücadele etmeli, yürümeli ve hareketli olmalıyız. Biz Beyoğlu Belediyesi olarak buna önem veriyoruz" dedi.

        (BA-HB-Y)

        09.12.2017 12:31:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler