Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te hırsızlık şüphelisi 17 şahıs tutuklandı

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te hırsızlık operasyonunda 51 şüpheli şahıstan 17'si tutuklanarak ceza evine gönderildi.

        Gaziantep genelinde 25 ekim ve 5 aralık tarihleri arasında meydana gelen 38 işyeri, 26 otomobil ve 14 evden ve farklı bölgelerden yapılan hırsızlık şüphelisi şahıslardan 17'si tutuklanarak ceza evine gönderildi.

        Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyon neticesinde, hırsızlık ve bir adet resmi belgede sahtecilik, bir adet suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi, bir adet uyuşturucu madde imalatı ve ticareti olmak üzere toplam 102 adet olay aydınlatıldı.

        Şahıslardan elde edilen, motosiklet, bilgisayar, televizyon, tablet, cep telefonu vb. birçok muhtelif elektronik eşyalar ile endüstriyel mutfak malzemeleri tekrar sahiplerine teslim edildi. Operasyonlarda ele geçirilen 2 adet ruhsatsız tabancaya, hassas teraziye ve uyuşturucu maddeye de el konuldu.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        (AKG-LO-Y)

        09.12.2017 12:36:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler