Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSBÜK Başkanı Kütükcü, Vali Su'yu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Akdeniz Bölge Toplantısı'na katılmak üzere Mersin'de bulunan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurul (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, beraberindeki sanayicilerle birlikte Vali Ali İhsan Su'yu ziyaret etti.

        Ziyarette yaptığı konuşmada, Kütükcü ve beraberindeki heyeti Mersin'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Su, birbirinden önemli organize sanayi bölgesi başkanlarının gerçekleştirecekleri toplantı ve ziyaretlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

        OSBÜK Başkanı Kütükcü ve OSB başkanlarının Mersin'de gerçekleştirecekleri faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi verdikleri ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

        Ziyarete, Mersin-Tarsus, Adana Hacı Sabancı, Antalya, Kocaeli-Gebze Güzeller, Kayseri OSB başkanlarının yanı sıra Ankara Sanayi Odası 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesi başkanı ile İzmir-Torbalı OSB Müteşebbis Heyet Başkanı da katıldı.

        (HSK-Y)

        09.12.2017 14:32:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler