Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yılmaz, stadyumu inceledi

        (Fotoğraflı)

        BURDUR (İHA)- Burdur Valisi Şerif Yılmaz, zemin çalışması tamamlanan Burdur Gazi Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı.

        Burdur Gazi Atatürk Stadyumunda zemin yenileme çalışmalarında sona gelindi. Uluslararası FİFA standartlarında Quality Star 2 belgeli sentetik yüzeyli çim saha ile yenilenen Burdur Gazi Atatürk Stadyumu zemini 7/24 futbol müsabakaların ve antrenmanların yapılabileceği bir saha haline geldi. Zeminin yanı sıra stadyumun yedek kulübeleri yenilenirken, elektronik skorboard yapıldı. Yenileme çalışmalarının ardından resmi müsabakaların oynanabilmesi adına FİFA tarafından yapılan testten geçen Gazi Atatürk Stadı'ndaki Bucak Gençlik Spor ile Burdur Göl Spor U16 karşılaşmasının başlama vuruşunu Vali Şerif Yılmaz yaptı. Vali Yılmaz'a AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek eşlik etti.

        (SÜ-Y)

        10.12.2017 12:15:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler