Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te Basketbol Aday Hakem Kursu başlıyor

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - FIBA Teknik Direktörü Ziya Pala, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Aslan Yıldız'a makamında ziyaretler etti.

        İkili Bilecik'te düzenlenecek olan Basketbol Aday Hakem Kursu için karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Aslan Yıldız, "FIBA Teknik Direktörü Ziya Pala'dan ziyaretime geldi. Ziyarette Bilecik'teki basketbol oluşu ve yakında açacağımız Basketbol Aday Hakem Kursu için karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ardından Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Suat Günbey bizleri makamımızda ziyaret etti. Sonrasında Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül, Bilecik Şeyh Edebali Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Fatih Öncü ve Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Tarkan Yılmaz ve Bartın Üniversitesi BESYO Öğrencisi Hasan Karabudak ziyarette bulundu. Nazik ziyaretleri dolayısıyla tüm konuklarıma teşekkür ediyorum" dedi.

        (CKT-AS-Y)

        10.12.2017 12:32:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler