Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt Belediyesi personeli Yıldızhan hayatını kaybetti

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli Ali Vahit Yıldızhan, kamyonet ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

        Trabzon'un Maçka ilçesinde kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında Bayburt Belediyesi personeli olan Yıldızhan'la birlikte 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

        Hafta sonu görev icabı Trabzon'a giden ve dönüş yolunda Ali Vahit Yıldızhan yönetimindeki 69 AL 824 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen 61 DD 057 plakalı otomobil çarpıştı. Bayburt Belediyesi'ni yasa boğan kaza sonucu Yıldızhan hayatını kaybederken aynı araçta bulunan belediye personellerinden Muharrem Tutar ve Suat Ziypak ile Süleyman Akdoğan yaralandı. Yaralılar Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

        Yaralıları bulundukları hastanelerde ziyaret eden ve durumları hakkında ilgililerden bilgi alan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş üzüntüsünü şu şekilde dile getirdi:

        "Acımız büyük; Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı Ulaştırma Hizmetlerinde görevli personellerimiz Ali Vahit Yıldızhan, Muharrem Tutar ve Suat Ziypak Trabzon'dan dönerken Zigana dağında geçirmiş oldukları kaza sonucu Ali Vahit Yıldızhan kardeşimiz ile beraber diğer araçta bulunan 3 kardeşimiz Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Personellerimiz Suat Ziypak, Muharrem Tutar ve diğer kardeşimiz Süleyman Akdoğan Trabzon'da hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Rahmetli olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyorum."

        Bayburt Belediyesi personeli Ali Vahit Yıldızhan'ın cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Aşağıkırzı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defin olunacak.

        (YY-Y)

        10.12.2017 13:49:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler