Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Kariyer Planlaması Paneli düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) Konferans Salonunda düzenlen turizmde kariyer planlaması isimli panel ilgi gördü. Panele; Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Murat Cüntay, POYD İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Erbaşar ve POYD İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gümrükçü panelist olarak katıldı.

        Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğrencilerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen panelde; turizm sektöründe personellerin yaşadığı sorunlar ve kariyer hedeflerinin koyularak bu çizgide yapılması gerekenler hususunda bilgiler aktarıldı. Panele, BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban ve BUBYO Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü Öğretim Üyeleri'de katıldı. Panelistlere tek tek teşekkür eden Müdür İlban, "BUBYO Ailesinin her bir ferdinin doğru kariyer planlamaları yaparak geleceğin genel müdürleri olacaklarına inancım tam. BUBYO ruhunu sektörün geleceğinde de yaşatacağız.' dedi. Organizasyonun sonunda panelistlere plaketleri takdim edilirken, BUBYO atkısı hediye edildi.

        (FT-EME)

        10.12.2017 14:01:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler