Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebzeli çocuklar, Yazar Ayşegül Kara Zorlu ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen "Okur Yazar Buluşmaları" kapsamında Yazar Ayşegül Kara Zorlu, "Şakrak" isimli kitabını Gebzeli çocuklar için imzaladı.

        Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen "Okur Yazar Buluşmaları" kapsamında Yazar Ayşegül Kara Zorlu, "Şakrak" isimli kitabını çocuklar için imzaladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in de katıldığı törende, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazanmaları konusunda öğütler verildi. "Okur Yazar Buluşması" programında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Kitap okumak sizlerin yaşlarında filizlenir gençliğinizde ise yeşeren dünyanın en güzel alışkanlığıdır. Hepinizin bu kitapları okuduğunu düşünüyorum. Şakrak artık sizlerin de kahramanı oldu. Kendi kültürümüz kendi kahramanlarımızı öğrenecek ve geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Sizlerin kitap okuma alışkanlığı kazanmanız bizler için bu ülkenin geleceği için çok önemli. Bu sebeple bol bol kitap okuyun" dedi.

        Daha sonra Yazar Ayşegül Kara Zorlu, "Şakrak" isimli kitabını okuyan çocuklara Şakrak karakterini sevip sevmediklerini sordu. Şakrak'ın çizgi filminin de gösterildiği imza töreninde Yazar Zorlu, kitap içerisinde bulunan şifreleri çözen çocuklar için özel hediyeler verileceği bilgisini verdi. Programın sonunda Yazar Ayşegül Kara Zorlu çocuklar için kitaplarını imzaladı.

        (MK-GY-Y)

        10.12.2017 17:12:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler