Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Basket takımı Anadolu Efes'e konuk oluyor

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Basketbol, Tahincioğlu BSL'nin 10. haftasında Anadolu Efes ile karşılaşacak. 11 Aralık Pazartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele 19.00'da başlayacak.

        Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında Anadolu Efes ile karşılaşacak. 11 Aralık Pazartesi günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak ve BeinSports'tan canlı olarak yayınlanacak. İstanbul'da kazanmak için parkeye çıkacaklarını ifade eden Koç Selçuk Ernak, seyircilere keyifli bir maç izlettireceklerinin altını çizdi.

        Koç Ernak, "Ligin 10. haftasında ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes'e konuk olacağız. Hafta boyunca mücadele için hazırlıklar gerçekleştirdik. Son 2 haftadır da galip geliyoruz. Bu zorlu deplasmanda da kazanmak istiyoruz. Tabi bizim için zor bir maç. Ancak hücumda ve savunmada rakibimize vereceğimiz karşılıklar maçın sonunda belirleyici etken olacak. En iyi oyunumuzu sahaya yansıtarak şehre galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

        (BCT-RFK-Y)

        10.12.2017 17:16:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler