Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silifke Belediyesi'nden 300 aileye 135 ton odun yardımı

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediyesi ilçe genelinde başlattığı ihtiyaç sahibi ailelere odun dağıtımını sürdürüyor. Dağıtımın tamamlanmasıyla yaklaşık 300 aileye 135 ton odun yardımı yapılmış olacak.

        Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, her yıl 300 öğrenci ailesine nakdi yardım imkanı sağladıklarını, evde bakım hizmeti ve engelli-yaşlı taşıma hizmetlerinin yanı sıra 300 aileye 135 ton odun yardımı gerçekleştireceklerini söyledi. Sosyal Yardım İşleri Birimindeki görevlilerin, bu ailelerle ilgili gerekli incelemelerini ve çalışmalarını yaptıklarını belirten Başkan Turgut, "İmkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Böylece ırmak kenarları, parklar ve şehir içinde temizliği yapılan, ağaç budanması ve benzeri çalışmalarda elde edilen odunları da en faydalı şekilde değerlendirmiş oluyoruz. Her zaman halkımızın hizmetinde ve onların yanındayız. Hiçbir vatandaşımız yalnız değildir. Kırsal da ve merkezde her bir vatandaşımızın talebi ve sıkıntısı bizim önceliğimiz olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir" dedi.

        (MŞN-Y)

        11.12.2017 10:04:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler