Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak,Şarköy ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile birlikte ilk olarak Mürefte Mahallesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Hoşköy Mahallesi ve Gaziköy Mahallesini ziyaret etti.

        Mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kadir Albayrak, istek ve önerileri dinledi. Hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Albayrak'a teşekkürlerini ilettiler. Başkan Albayrak, hizmetlerin il genelinde hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

        (EG-

        11.12.2017 10:23:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler