Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırkağaç'taki yatırımlar yerinde incelendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Mahalle Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırkağaç'ı ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve devam eden yatırımları ve çalışmaları yerinde inceledi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Mahalle Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırkağaç'ta yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman'ın da hazır bulunduğu incelemelerde, yapılan çalışmalar hakkında yerinde incelenerek bilgi alındı. Ekipler, Hacet, Güvendik, Kınık ve Gelenbe mahallerindeki çalışmaları inceleyerek, semt pazarındaki esnafları ziyaret etti. Ekipler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları ile yapılan çalışmaların vatandaşların daha rahat ve konforunu arttırmaya yönelik olduğunu ifade ederek, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağının bilgisini verdi.

        (SC-Y)

        11.12.2017 10:24:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler