Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit'in her noktasına sanat var

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Sanayi kimliğinin yanı sıra kültür turizm kimliği ile de ön plana çıkmayı hedefleyen İzmit'in dört bir yanında sanatsal etkinlikler düzenleniyor.

        İzmit Belediyesi'nin yaklaşık 6 yıl önce başlattığı "Sokakta Sanat Var" etkinlikleriyle vatandaşların sanata olan özlemlerinin giderilmesi hedefleniyor. İzmit Belediyesi yetkilileri, şehrin sanatla iç içe olması için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek" Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ın isteği ile "Sokakta Sanat Var" etkinlikleri başlattık. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdikleri etkinlikler ile İzmit'in sanatı doya doya yaşamasını sağlıyoruz. Şehrin dört bir yanında haftada 28 sanatsal etkinlik düzenliyoruz. İzmit'e ayrı bir renk ve güzellik katan etkinlikleri arttırarak devam ettireceğiz" dediler.

        Başta Yürüyüş Yolu olmak üzere, Cumhuriyet Parkı, Alikahya, Bekirdere, Kuruçeşme gibi şehrin farklı noktalarında gitar, keman, bağlama, kemençe dinletileri, tiyatro, pandomim ve mehteran gösterilerinin vatandaşların büyük ilgisini çektiği kaydedildi.

        (MK-İÇ)

        11.12.2017 10:26:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler