Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dikensiz Gülleri Koruma ve Yaşatma Derneği'nde kongre heyecanı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Dikensiz Gülleri Koruma ve Yaşatma Derneği'nin 4'üncü olağan kongresinde birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları yaşandı.

        Dernek binasında yapılan ve tek liste ile gidilen kongrede 159 üyenin 85'i oy kullandı. Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Canan Yıldırım Ceylan, İsmail Bacaksız, Zekeriya Fidan, Ramazan Ceylan ve Lütfi Mert seçildi.

        Dernek Başkanı Zekeriya Fidan, yönetim kurulu üyelerinin kendi arasında görev dağılımı yapacaklarını belirtti.

        Fidan, "Simav'da yaşayan engelli vatandaşlarımıza Devletimizin ve yerel yönetim ile duyarlı vatandaşlarımızın destekleri devam ediyor. Simav'da bu yıl hizmete giren engelli çocuklarımızın eğitim gördüğü uygulama merkezi okulundan sonra, açılmasını çok arzu ettiğimiz engelli rehabilitasyon destek merkezi için çalışmalarımız devam ediyor. Allah devletimize zeval vermesin" dedi. (MEİ-EFE)

        11.12.2017 10:54:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler