Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Optimum'dan lüks otomobil kazanma şansı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Yılbaşı alışverişini Adana Optimum AVM'den yapanlar yeni yılda son model otomobil ve farklı tasarımıyla dikkat çeken elektrikli bisiklet sahibi olma fırsatı yakalıyor.

        Alışveriş merkezi, 25 Kasım 2017 - 31 Mart 2018 tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine lüks otomobil ve elektrikli bisiklet sahibi olma şansı sunuyor.

        Optimum'un 4 ay sürecek kampanyasına aynı gün içerisinde toplamda her 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler katılabiliyor. Alışverişin ardından aldıkları fiş yada faturalarla danışma birimine kayıt yaptıranlar katılım formu doldurup hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

        Bugüne kadar 10 araç hediye eden Optimum, 10 Nisan 2018 tarihinde de, Milli Piyango İdaresi, noter ve tüm ziyaretçilerin huzurunda gerçekleşecek çekilişle bir lüks otomobil daha verecek.

        (ELF-E)

        11.12.2017 12:51:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler