Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi'nin gitmediği köy yok

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi bünyesinde kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından köyler ziyaret edilerek vatandaşlarla birebir görüşmeler yapılıyor.

        İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekim Cihan Altıntaş ile ziraat yüksek mühendisi Şafak Üzümoğlu, Anbarcı, Bayraktar, Çavuşoğlu, Çubuklubala, Dağköy, Kurtdere, Ortaburun, Yenice, Kozluca, Güvercinlik, Kara Abdülbaki, Sapakpınar ve Zeytinburnu köylerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve şikayetlerini dinlediler. Ziyaretler sırasında muhtarlarla da görüşen başta tarım ve hayvancılık olmak üzere çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunan İzmit Belediyesi yetkilileri, köy ziyaretlerinin devam edeceğini söylediler. Bazı köy ziyaretlerine Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç'un da katıldığı kaydedildi.

        Ziyaretlerden oldukça memnun olduklarını belirten köylüler, "İzmit Belediyesi Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayağımıza kadar veteriner hekim ve ziraat mühendisi gönderip bizlerin istek ve şikayetlerini dinliyorlar. Eskiden paramızla veteriner ve ziraat mühendisi bulamazken bu hizmet artık ayağıma kadar geliyor ve tek kuruş ücret bile ödemiyoruz" şeklinde konuştular.

        (MK-GY-Y)

        11.12.2017 12:51:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler