Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Ağralı, Seydişehir'deki yatırımları inceledi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte ilçede yapımı son aşamaya gelen ve hizmete hazırlanan Yeni Devlet Hastanesi çalışmalarını ve Termal Tesis Sahasında incelemelerde bulundu.

        Milletvekili Ağralı, Seydişehir'de kaliteli ve büyük yatırımların yükseldiğini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

        Başkan Tutal, Milletvekili Ağralı'ya Seydişehir'de devam eden projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aktararak Hükümetin destekleri ve hayırsever vatandaşların destekleri ile ilçenin yükselen bir değere kavuştuğunu ifade etti. Yeni Devlet Hastanesinin hizmete açılmasındaki aksaklıkların giderilmesi için gerekli birimlere talimat veren Başkan Tutal, hastanenin bir an önce faaliyete geçmesi için gerekli tüm çalışmaların yakinen takip edildiğini söyledi.

        Konya AK Parti Milletvekili Abdullah Ağralı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, meclis üyeleri ve beraberindeki ekip ilçede devam eden proje çalışmalarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

        (AH-Y)

        11.12.2017 13:06:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler