Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsmail Saymaz, Edirne Akademi'de

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Gazeteci Yazar İsmail Saymaz, Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan Edirne Akademi'de Edirneliler ile buluşacak.

        Bir süre önce Edirne Belediyesi'nin bünyesinde kurulan Edirne Akademi eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Medya, insan hakları, demokrasi gibi birçok konuda eğitimler veren Edirne Akademi aynı zamanda birbirinden değerli isimleri Edirneliler ile buluşturuyor.

        Edirne Akademi, bu hafta ilk olarak Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı ve İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seden Meral'i ağırlayacak. Kaleiçi'ndeki Eski Vali Konağı'nda hizmet veren Edirne Akademi'de 13 Aralık Çarşamba günü saat 13.00'te düzenlenecek olan eğitimde belediye personeline yönelik 'Beden Dili Eğitimi' gerçekleştirilecek.

        Edirne Akademi'nin bu haftaki ikinci konuğu ise Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz olacak. İsmail Saymaz ve İletişim Sosyoloğu Doç. Dr. Serdar Taşçı eğitime katılanlara 'medya' konusunda bilgiler ve eğitim verecek. 13 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek olan eğitime Edirne Akademi'ye kayıt yaptıran öğrenciler katılacak.

        İsmail Saymaz'ın vereceği 'Medya' konulu eğitime katılmak isteyenler www.edirne.bel.tr adresinden veya Eski Vali Konağı'ndaki Edirne Akademi'ye şahsen başvurabilir.

        (KU-SO-Y)

        11.12.2017 13:35:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler