Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden Birecik'te asfalt seferberliği

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik ilçesinde 170 bin metrekare sıcak asfalt ile 118 bin 600 metrekare kilitli parke taşı döşeyerek ilçeyi çamur ve tozdan kurtardı.

        13 ilçeye eşit bir şekilde hizmet veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Birecik ilçesinde Asfalt ve Kilitli parke taşı çalışmasını sürdürüyor. Birecikliler, başta sıcak asfalt hizmeti olmak üzere ilçeye kazandırılan belediyecilik hizmetlerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinin ilçeye yaptığı hizmetlerle ilçenin çehresinin değiştiğini ve ilçenin modern ve yaşanabilir bir ilçe haline geldiğini söylediler.

        Mahalle yolları sıcak asfaltla tanıştı

        Büyükşehir Belediyesi, Birecik ilçesinde Mezra Mahallesi, Mezra İlkokulu ve Ortaokulu, TOKİ Mahallesi, İlçe Devlet Hastanesi-Mezbahane Yolu ve Zeytinlik Mahalle yollarında sıcak asfalt hizmetini tamamladı. Oldukça kötü olan, çamur ve çukurdan geçilmeyen yolları tarihinde ilk kez sıcak asfalt ile tanıştıran Büyükşehir Belediyesi'ne mahalle sakinleri teşekkür etti. Ayrıca Birecik ilçesinde daha önce Bağlarbaşı, Meteler, Surtepe ve diğer mahalle yolları Büyükşehir Belediyesi'nin asfalt atağı ile değişimi yaşarken 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Sahil Caddesi, 10 Temmuz Caddesi, Aydın Mirkelam Bulvarı, Belediye Caddesi ve İlçe Sebze Halini kapsayan alanda asfaltla hizmeti sunuldu.

        170 bin metekare sıcak asfalt ve 118 bin metrekare kilitli parke

        Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Birecik'te başlatılan gelişim ve dönüşüm kapsamında 170 bin metrekare sıcak asfalt yapılırken, Birecik mahallerinde 118 bin 600 metrekare kilitli parke taşı döşeyerek ilçeyi çamur ve tozdan kurtardı.

        Birecik'te cephe sağlıklaştırma çalışması başlatıldı

        Tarih ve turizm kenti olan Şanlıurfa'nın Fırat kenarındaki ilçesi Birecik'te yapımı tamamlanan prestij caddelerde cephe iyileştirmesi yapan Büyükşehir Belediyesi ilçenin en işlek caddesinde cephe iyileştirme çalışmasını sürdürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Koruma ve Denetleme (KUDEM) Müdürlüğünce yürütülen çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Birecikliler, uygulamadan oldukça memnun olduklarını söyledi.

        (AK-SD-Y)

        11.12.2017 13:59:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler