Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Temurci, Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, İlçe Milli eğitim Müdürü Kemal Sevgi ile birlikte Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

        Müdür Muammer Dağlar'dan okul hakkında bilgi alan Kaymakam Gürsel Temurci, pansiyonu, mutfak, yemekhane ve öğrenci odalarını inceledi.

        Pazarlar Anadolu lisesinde güzel çalışmaların yürütüldüğünü söyleyen Kaymakam Temurci, "Güzel çalışmaların yürütülmüş, öğrenciler için güzel bir ortam oluşturulmuş. Yemekhane ve çevre düzenlenmesiyle bir okula yakışır şekilde çalışmalar yapılmış. Ayrıca Pazarlar Anadolu Lisesinin Fatih Projesi kapsamına alınması ile sınıflarda eğitimler akıllı tahtalar ile yapılıyor. Bu proje ile okulun eğitimi daha kaliteli hale gelecektir. Eğitim-öğretim yılı içerisinde bütün okullarımızda bu tür incelemelerimizi yapacağız" dedi. (MB-EFE)

        11.12.2017 14:30:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler