Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı ilçesinde silahlı kavga

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan ve daha sonra dışarıda devam kavgada silahlar konuştu, 1 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Ozan köyü sınırlarında bulunan bir eğlence mekanında iki grup arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmada eğlence mekanı dışında kavgaya dönüştü. Kavgada Suat A. isimli şahıs pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar bir otomobile isabet etti. Otomobilde maddi hasar meydana geldi. Kavgaya karışanların kimlikleri öğrenilemedi.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        (KA-AHM-Y)

        11.12.2017 16:08:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler