Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GKV'li minik kulaçlar yüzme şenliğinde

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Alleben Yüzme Havuzunda Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Minik Kulaçlar Yüzme Şenliğine GKV Özel Okullarından 35 sporcu katıldı.

        Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Minik Kulaçlar Yüzme Şenliğine katılan GKV Özel İlkokulu öğrencileri yüzme alanındaki hünerlerini sergilediler. Sporla küçük yaşta tanışan çocukların sevdikleri alanlarda daha çabuk kendilerini yetiştirebileceklerini ifade eden GKV Özel Okulları Beden Eğitimi öğretmenleri Recep Öztürk ve Funda Aşık, Şehitkamil Belediyesinin bu anlamda sporculara önemli şans tanıdığını kaydederek, "Şehitkamil Belediyesi tarafından Alleben Yüzme Havuzunda bu yıl üçüncü kez düzenlenen Geleneksel Minik Kulaçlar Yüzme Şenliğine 35 sporcumuzla katıldı. Büyük bir heyecan ve coşku içerisinde geçen şenliğe katılımın yüksek oluşu dikkatimizi çekti. Şenliğe katılan bütün sporcularımız madalya alırken yüzme sporuna olan ilgilerini ve bu alandaki yeteneklerini de sergileme şansı buldular. Şehitkamil Belediyesi bu anlamda sporcuların kendilerini geliştirebilmeleri için önemli etkinliklere imza atıyor. Elbette spor yaşamın en önemli parçasıdır ve spor yapma alışkanlığı çocuk yaşta minik öğrencilere aşılanmalıdır. Kurumlarımız bünyesinde eğitim öğretim gören öğrencilerimizin ilgi duydukları spor dallarında kendilerini yetiştirebilmeleri için elimizden gelenleri yapıyor, onları destekliyor ve ailelerinin de onayıyla o dallarda yetişmeleri için gerekli her türlü imkanı oluşturuyoruz. Bu anlamda yüzme sporunda okullarımızda büyük ilgi gören dallar arasında. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine minik öğrencilere böylesine mükemmel bir organizasyonla sporu şenlik havasında yaşamaları için verdikleri imkanlardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        Üçüncü Geleneksel Minik Kulaçlar Yüzme Şenliğine katılan ve yüzme alanındaki yeteneklerini sergileyen 35 GKV'li altın kulaca şenlik madalyası verildi.

        (LO-SD-Y)

        11.12.2017 16:17:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler