Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        81 İlde 81 Anaokulu projesi Kırklareli'nde

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Türk Kızılay'ı İstanbul Şubesi tarafından yürütülen 81 İlde 81 Anaokulu projesi kapsamında Kırklareli'ye yapılması planlanan Kızılay Anaokulu için incelemelerde bulunuldu.

        81 ilde yapılacak olan anaokulları Türk bayrağının simgeleri olan ay ve yıldızı esas alan mimari bir yapıda inşa edilecek. 350 metrekare kapalı, 110 metrekare açık alana kurulacak olan Türk Kızılay'ı Anaokullarında çocukların gelişimi için tüm eğitim ve oyun birimleri tam kapasiteye sahip olacak.

        İncelemelere Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, MEB Müşaviri Mehmet Uğurelli, İl Milli Eğitim Müdür Murat Aşım, İstanbul Türk Kızılay'ı Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Türk Kızılay'ı Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Altıntel katıldı.

        (EG-MEF-Y)

        11.12.2017 16:27:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler