Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bektaş: "Mersin oryantiringde örnek bir ilimiz"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Türkiye Oryantiring Federasyonu As Başkanı Fatih Bektaş, İl Temsilcisi Nuri Dağdelen ile birlikte Mersin Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş'i ziyaret ederek, Mersin'deki oryantiring faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Güneş, "Mersin iklim, zemin ve parkur açısından oryantiring sporu yapmaya uygun bir ilimizdir. Oryantiring sporuna ve organizasyonlara İl Müdürlüğü olarak gerekli desteği sağladığımızı düşünüyorum" dedi.

        Mersinde'ki oryantiring kulüplerine verilen desteklerden dolayı Mersin'den turnuvalara katılımın iyi noktada olduğunu vurgulayan Başkan Bektaş ise "Mersin Oryantiring Federasyonu için özel bir bölge Mersin'in turnuvalara katılımından dolayı çok memnunuz. Mersin, çevresindeki illere de örnek teşkil eden ciddi bir yapıya sahip bir ilimizdir. Oryantiring sporuna katkılarından dolayı Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (KRY-S)

        11.12.2017 17:13:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler