Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erciyes Kayak Merkezi'nin tanıtım filmi büyük ilgi gördü

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        KAYSERİ (İHA) - Yoğun kar yağışının ardından kayak sezonu erken açılan Erciyes Kayak Merkezi'nin 2018 tanıtım filmi büyük ilgi gördü.

        Kayak sezonunun açılmasının ardından ilk iki hafta on binlerce kayakseverin akın ettiği Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi'nin tanıtım filmi büyük ilgi gördü.

        Erciyes Kayak Merkezi'nin çeşitli pistlerinde ve tesislerinde çekilen görüntülere yer verilen tanıtım filmi, "Kapat gözlerini ve nefes al. Macera başlıyor" sözleri, Kayseri'nin gece görüntüsü, peribacaları ve sıcak hava balonlarının görüntüsüyle başlıyor. Erciyes'in zirvesi, kayak pistleri ve tesislerden detay görüntülerin yer aldığı tanıtım filminde Erciyes'i tercih edenlerin bulutlara daha yakın olduğu ve keşfedeceği bir çok şeyin olduğu vurgulandı.

        (AÖ-Y)

        12.12.2017 10:08:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler