Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmirli pizzacı franchise ile büyüyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'de 2009 yılında kurulan Panino Pizza, bugün Ege Bölgesinde franchise sistemiyle kurduğu 32 şubesiyle sektörde büyümesine devam ediyor.

        Gıda sektöründe 18 yıllık deneyime sahip olduklarını belirten Panino Pizza kurucusu Ferhat Turan, yurtiçi ve yurtdışından franchise talepleri aldıklarını ve bu yılı İstanbul ve Balıkesir'le birlikte 35 şubeyle kapatmak istediklerini söyledi.

        Geçmişten gelen tecrübe ve bilgi birikimini kendi markasını oluşturmak için kullandığını ifade eden Ferhat Turan, sütle hazırlanan pizza hamurunda hiçbir katkı maddesi bulunmadığını da dile getirerek, yerli bir marka olarak yeni lezzetleri de menülerine katmak için sürekli ar-ge çalışması yaptıklarını anlattı.

        Her şubede aynı lezzet

        Franchise adaylarında öncelikle işe bağlılık, aynı vizyona sahip olma ve dinamizm aradıkları bilgisini veren Turan, "Merkez olarak malzeme tedariğini biz yapıyoruz. Böylelikle müşterilerimiz, her şubemizde aynı kalitede tatlara ulaşabiliyor. Yeni açılan şubelerimize ücretsiz eğitimler ve açılış desteği veriyoruz. İzmir'den ekiplerimiz şubenin açıldığı kente giderek şube sahibine ve çalışanlarına eğitimler veriyor, işletme sistemine adapte olmalarını sağlıyor. Haftada 1 veya 2 kez şube denetlemeleri de yapıyoruz. Bizden franchise alanlar genellikle 22-35 yaş arası, genç kuşak. Işletmeciler, yaklaşık 1 yılda yatırımı amorti edebiliyor. Yüksek kar marjıyla yatırımcılarına kazandırıyor. Bu nedenle kısa sürede pek çok farklı şehirden talep alıyoruz. Şuanda İstanbul ve Moskova'da şubeleşmek için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

        23 çeşit pizza

        İnternet üzerinden ve paket servis satışlarının da olduğunu ifade eden Turan, "QR kod ile kolay sipariş sistemimiz bulunuyor. Gelen taleplere ve bölgedeki ihtiyaca göre süreli kampanyalar da düzenliyoruz. Toplamda 23 pizza çeşidi ve 12 menü seçeneğimiz bulunuyor. Soğuk sandviç, tavuk, patates ve salata çeşitlerimiz de beğeniliyor. Tatlı pizzalar için de ürün deneme aşamasındayız. 2017 yılını yüzde 40 büyümeyle kapatacağız, 2018'de ise toplam 50 şubeyi aşarak yüzde 50 büyüme hedefimiz var" ifadelerini kullandı.

        (AG-Y)

        12.12.2017 10:39:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler