Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ustaoğlu, mahalle halkıyla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Hüsrevpaşa Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

        Vali Ustaoğlu, "Halkla Buluşma" toplantıları kapsamında Hüsrevpaşa Taziye Evinde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve sıkıntılarını dinledi. Toplantıda konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, yaz dönemini yoğun bir iş temposu içinde geçirdiklerini belirterek, "Gerek valilik gerekse belediye olarak yoğun bir çalışma temposundan sonra önümüzde yoğun bir kar dönemi var. Bundan sonraki süreçte yaklaşık 3 aylık dönemi daha ağırlıklı karla mücadelede geçireceğiz. Gelecek yıl yaz dönemi adeta her mahalleyi şantiyeye çevirecek şekilde bir iş sezonunu açacağız. 2018 yılı mahallelilerin taleplerini göz önüne alarak her mahalleye Bitlis Belediyesinin hizmetini götüreceğiz. İl müdürlerini de alarak bu toplantılara geliyorum. Bir sıkıntınız varsa burada müdürlerimizle konuşarak şikayet ve sıkıntısı olanların notlarını alıp değerlendirmesini yapacağız. Temel anlayış ve amacımız, vatandaşın ayağına giderek sıkıntı ve dertlerini yerinde tespit edip hizmetleri yerine getirmesidir" diye konuştu.

        (VO-MSA-Y)

        12.12.2017 10:48:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler