Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Masa Tenisi Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası oynanan final maçlarıyla sona erdi. Birinciliği Yalçın Gülsever, ikinciliği Mustafa Bilmez ve üçüncülüğü de Hakan Demir kazandı.

        Kazanan sporcuların kupaları Levent Düğün Salonu'ndaki yemekli kupa töreninde takdim edildi. Yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek, İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp, Masa Tenisi İl Federasyon Temsilcisi Yücel Korkmaz, sponsor firma yetkilileri, turnuvaya katılan sporcular ile misafirler katıldı.

        AK Parti ilçe başkanı Nejat Tülek, yaptığı konuşmada turnuvaya katılmaktan mutluluk duyduğunu, sporun içinden gelen biri olarak Tavşanlı'da her zaman sporun ve sporcunun yanında hizmetinde olduğu ifade etti.

        Sponsorlar adına kısa bir konuşma yapan Mehmet Demir ise gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak, internet ve cep telefonu bağımlılığından uzaklaştırmak adına bu tip amatör sporlara her zaman maddi manevi destek vereceklerini bu akşamda bunun haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. (Tİ - EFE)

        12.12.2017 11:10:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler