Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplandı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Fikret Karabıyık başkanlığında yapıldı.

        AK Parti Bilecik İl Başkanlığı binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

        Olağanüstü konular harici her ay il yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını kaydeden Karabıyık, "Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları her birlikte istişare ettik. Toplantımıza İl Gençlik Kolları Başkanımız Servet Yılmaz ve İl Kadın Kolları Başkanımız Ümran Erdoğan Karayiğit de katıldı. Gençlerimizin ve hanım kardeşlerimizin yapacakları çalışmalar hakkında onların da fikirlerini aldık. Yapılan toplantımızın ve alınan kararlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

        (DA-Y)

        12.12.2017 11:17:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler