Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni yıla genç ve güzel girin

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Yeni yıla girerken geçmiş yılın izlerini silmek isteyenler için, ağrısız ve acısız yöntemlerle genç ve güzel görünmenin mümkün olduğu bildirildi.

        Estelite Güzellik&Estetik Merkezi kurucularından Dr. Dilek Şire Eren, kendini yorgun ve yıpranmış hisseden kadınların birkaç ufak dokunuşla 2017'nin tüm olumsuz etkilerinden kurtulup bakımlı ve zinde bir görünüme kavuşabileceğini söyledi.

        Dolgun bir dudağa sahip olmak isteyenlere dudak dolgusunu öneren Dr. Dilek Şire Eren, "Televizyonda gördüğünüz abartılı dudaklar gözünüzü korkutmasın. Dudak dolgusuyla kendinizi çok daha çarpıcı hissedeceksiniz" dedi.

        Canlı ve çarpıcı bakışların ancak sağlıklı göz çevresi ile mümkün olacağına işaret eden Dr. Eren, "Gözleriniz ışık saçsın. Bunu için özellikle kaz ayaklarına botoks ve göz altındaki çökmelere ışık dolgusu çok faydalıdır" diye konuştu.

        Pürüzsüz cildin tüyoları

        Merkezin kurucu doktorlarından Gizem Toktaş Geylani de pürüzsüz bir cilde sahip olmanın sırlarını verdi.

        Gençlik aşısı, vitamin ve somon DNA uygulamasının cildi parlattığını dile getiren Dr. Geylani, özellikle renksiz ve esnekliği azalmış ciltlerde veya ince kırışıklıkları olanlarda, hyalüronik asit ve vitaminlerin cilt altına enjekte edilerek yapılan uygulamanın, sağlıklı bir yöntem olduğunu kaydetti.

        Focuslu ultrason yani ameliyatsız yüz germe yöntemi ile sıkı bir cilde sahip olunabileceğine işaret eden Dr. Geylani, "Cildin alt katmanlarındaki dokularda 'odaklanmış ses dalgaları' kullanılarak kolajen üretiminin uyarılması yoluyla ciltte sıkılaşma sağlayan bir tedavi yöntemidir. Tek seans uygulanır. Etkisi uzun süre devam eder" şeklinde konuştu.

        Ciltteki ton farklılıklarının karbon lazer ile giderilebileceğini belirten Dr. Geylani, leke lazeri olarak da bilinen Q Switched lazer uygulaması ile cilde zarar vermeden ciltteki ton farklılıklarından kurtulmanın mümkün olduğunu vurguladı.

        Lekeler tarihe karışacak

        Merkezin kurucularından Dr. Can Mustafa Eren de altın iğneli radyofrekans yöntemi ile sivilce lekeleri, ince kırışıklıklar ve geniş gözeneklerin tarihe karıştığına dikkat çekti.

        Karbondioksit lazer ile yepyeni bir cilde sahip olmanın mümkün kılındığını vurgulayan Dr. Can Mustafa Eren, "Lazer ışınları cildinizde üst tabakanın kontrollü olarak soyulup yenilemesiyle birlikte artan kollagen, fibroelastik lifler ile alt tabakanın da yenilenmesi sağlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

        Dr. Eren, yeni nesil PRP; GRP uygulaması ile de klasik PRP işleminden çok daha yoğun büyüme faktörü elde etmeye çalışarak ciltteki kırışıklık, araklık, elastikiyet kaybı, leke gibi pek çok problemi düzeltebildiklerini sözlerine ekledi.

        (ELF-Y)

        12.12.2017 11:20:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler